Ferma OLDAR powstała w 1990 roku. Początkowo siedziba firmy mieściła się w Michałowicach. W roku 2008 zakończyła się budowa nowej siedziby, w Sokołowie k. Warszawy, w której firma działa do dziś.
Na naszej fermie wykonujemy wszelkie prace związane z przygotowaniem jaj konsumpcyjnych, do sprzedaży detalicznej i hurtowej m. in. znakowanie i pakowanie jaj. We wrześniu 2004 roku wprowadziliśmy nową usługę skierowaną do wszystkich placówek masowego żywienia: dezynfekcję jaj promieniowaniem UV-C.
We wrześniu 2008 roku firma wdrożyła system HACCP (który zapewnia bezpieczeństwo żywności, oraz pozwala uzyskać pewność, że zakład wykonał wszystko dla bezpieczeństwa zarówno wyrobu jak i konsumenta, w odniesieniu do przepisów, zasad dobrej praktyki produkcyjnej, a także potrzeb klientów).
W sierpniu 2008 roku Ferma OLDAR uzyskała certyfikat ISO 9001:2009 (Międzynarodowy System Zarządzania Jakością), w listopadzie AgroBioTest (certyfikat ekologicznej produkcji żywności), zaś we wrześniu 2009 certyfikat ISO 22000:2006 (potwierdzający zgodność systemu HACCP).
Na przełomie 2008/2009 roku wymieniona została flota samochodów dostawczych dla jeszcze lepszej jakości przewożonych jaj.
Osoba do kontaktu: | Tomasz Rogaczewski |
NIP: 5691250847 |
Godziny otwarcia: |
Kraj: | Polska |
Regon: 012677242 |
|
Województwo: | Mazowieckie |
|
Pn-Pt: 08:00 - 17:00 |
Miejscowość: | Komorów |
Numer telefonu: +48 227390739 |
Sobota: - |
Kod pocztowy: | 05-806 |
Telefon komórkowy: +48 668323508 |
Niedziela: - |
Ulica: | Sokołowska |
Fax:+48 227390739 |
|
Numer domu: | 16 |
|
Adres strony www: |
Numer mieszkania: | |
|
www.oldar.pl |
Aktualnie brak ofert pracy